tirsdag, februar 20, 2007



Youtube? - det tror jeg nok!

kollegieparade. Afsnit 1: Børglum Kollegiet

(tilføjelse: efter at have surfet lidt rundt på youtube ser jeg nu at systemet er enten helt utroligt langsomt til at opdatere eller også har nogen grundlæggende problemer med at sende en videre til det link man rent faktisk trykkede på. Jeg ved ikke om det er noget midlertidigt eller et grundlæggende problem; men altså hvis noget ser mærkeligt ud så tryk refresh til der sker noget. Vupti)

3 kommentarer:

Bjørn Sivertsen sagde ...

god musik, men vurderingen er jeg nok ikke enig i, da I beskriver Børglum som et "wellnesscenter". Så den samlede vurdering af programmet må blive en K3´er på en skala hvor 1 dårligt og ti er hest

Dan sagde ...

Tak for din kommentar. Det er altid rart med konstruktiv kritik.

Med hensyn til musikken må jeg indrømme at det også er det jeg syntes der er allermest vellykket ved indslaget - lige bortset fra det faktum at jeg finder at hele indslaget præcist rammer den "DR-boligprogram i 80'erne"-stil som alle tv-kanaler så tydeligt forsøger at imitere idag.

Musikken er fundet på freeplaymusic.com der varmt kan anbefales når du leder efter musik der er så stereotyp at alle dine tv-minder smelter sammen til et stor appetitlig TV-traume

På fredag optager vi efterfølgeren i serien, og her skal vi frem med de kritiske briller (og måske også et stativ til kameraet, hvis der er plads på cyklen. kunne måske forhindre at seeren bliver søsyg af de vippende billeder)

seculado sagde ...

Jeg kom lige forbi din side ved en Google-søgning, hvor jeg prøvede at finde lidt omkring Børglum-kollegiet, og nu vil jeg bare sige tak for den stemning I giver mig, når jeg hører den smukke baggrundsmusik på videoen :)

I skulle vel tilfældigvis ikke have i planerne, at lave en lille tomatdåsevurdering af Dania-kollegiet?