mandag, marts 06, 2006

Tour Des Chambres


Der findes en hel hjemmeside med ideer til tour de chambre - tour-de-chambre-blogspot.com

Jeg vågnede søndag morgen med et stort blåt cykelstyrs overskæg. Det har jeg jo længe ønsket mig så det var ikke så oprørende. Tilgengæld var mine tænder sorte/røde, mine hænder og knæ dækket af kulde-eksem og jeg var iført shorts og Hawaii-skjorte, der ligesom mit værelse var smurt ind i alt fra White Russian til Piña Colada.

Vi har på kollegiet haft Tour Des Chambres. Denne disciplin går i korte træk ud på at man på tur fester på alle værelser på gangen. Hvert værelse har så købt en flaske sprut og udklædt sig selv og værelset i en form for tema med eventuelle lege og drukspil. Det er sjovt. Det er faktisk RIGTIGT sjovt.

Efter en vellavet middag med rullesteg rullet i persille + tilbehør - det mest avancerede måltid jeg nogensinde har været med til at lave begyndte vi Touren. Kampen var hård om trøjerne, men er nu ret sikker på at jeg havde minimum den prikkede bjergtrøje i op til flere minutter pga. min indsats på curlingbanen. Det tog os hele aftenen og det meste af natten at danse og drikke os igennem de 9 værelses-temaer:
  1. Grønland/Grønlændertema
  2. Ballon-tema
  3. Curling/Basket
  4. Casino (hvor jeg vandt sådan nogen piller, der med rød farve afslørede om man havde plak på tænderne. Aldrig set dem før, men sikke en opfindelse!)
  5. Fastelavn
  6. Oscar (ham fra computerspillet)
  7. Bollywood
  8. Pirat
Se mange flere temaer på tour-de-chambre-blogspot.com

Selv havde jeg lavet en kæmpe palme, lånt planter af alle jeg kender (tak for lån, skal nok lige se at få afleveret dem tilbage. De er blevet plejet som var det mine egne), lavet en lille lejr ud af liggeunderlag og pressening, lavet blomster ud af det grønne indpakningspapir fra Føtex, købt alle de dåser jeg kunne bære og lavet overlevelses lege.

Alt dette blev så til et gennemført "Lost"-tema. Altså Tv-serien som vi er et par stykker der intenst følger med i. (Hvor er det bare "virkeligt" ærgeligt at der kommer Anna Phil på samme tid). Fandt også denne livagtige simulation af bunkerstemingen. Heldigvis kunne de fleste koden, tør ikke tænke på hvad der ville ske hvis den nåede 0.

Søndagens skadesrapport inkluderer også et smadret knæ fra bestigning af isbjerg i Grønlændertema. Heldigvis havde det sneet rigtig meget, så det var så godt som umuligt at bestige den lille pukkel vi har udenfor.

Dertil kommer der en mulig kommende alvorlig skade: Når jeg bliver beruset bliver jeg altid fantastisk kæphøj, så efter at have duelleret i muntert lag (troede jeg, - hun slog igennem nu jeg tænker over det) i en god gammeldags nævekamp udfordrede jeg enhver der turde tage kampen op. I farten slog min fornuft også fra så fik råbt "mig mod kyller" og efter heftig debat håber jeg ikke hun husker at jeg snildt mente jeg kunne tage hendes trumfkort af en eksrocker ud. Jeg vil gerne offentligt benægte dette. Jeg kan IKKE slås, og slet slet ikke med rockere, selvom de er eks. Det er da nok ikke så meget fordi jeg ikke kan, men mest bare fordi jeg ikke lige har lyst.. Hvis der er noget jeg ved om slagsmål er det, at rockere er for slagsmål hvad ninajer er for karate. Dødhurtige og dødelige.

Men hvis du ligger inde med et raket styr du alligevel ikke skal bruge så er jeg meget interesseret.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

www.femteost.shutterfly.com

sjov og ballade...

/Amalie