torsdag, marts 02, 2006

Vinderen af den store GÆT-ET-PATENT-QUIZ

Slut på den åndeløse spænding:
Svaret på Den Store Patent Quiz er i lovformeligt sprog:

"WEAPONG FIRING TOY FIGURE RESPONSIVE TO WRIST CONTROLLER"

Patentansøgningsnummer MXPA03003443, ansøgning fra MATTEL INC (US) (Dem med barbiedukkerne) i 2004.

Så alle var altså på bundlinjen rigtig rigtig tæt på det rigtige svar. Tak til alle dem der turde være med, det var nogle fantastisk kvalificerede bud, og dem der måske ikke lige ramte helt plet er jeg sikker på har givet massere af inspiration til spirende opfindere og dermed kommende patentansøgninger. Gud forbyde det.

Selvom det var tæt løb har det alligevel været nemt at kåre en vinder.

Vinderen skilte sig væsentligt ud fra mængden blandt andet ved at personens gæt var nogenlunde tæt på det rigtige svar, men fremdeles på grund af rosende omtale af denne side og min person. Udvisning af barnlig glæde over konkurrencen og uforlignelig entusiasme har desuden også talt med i bedømmelsen.
Vinderen er: Daniel!

Daniel modtager udover denne signerede applaus og offentlige hyldest, også en signeret tegning fra den oprindelige ansøgning han nu med stolthed kan bære som sit skrivebordsbillede og kalde sin egen.

Nu har vi startet lidt blødt ud, men nu er er alle med på reglerne og med de fænomenale gæt der har været er jeg sikker på at vi godt kan skrue sværhed og absurditets faktoren op næste gang.

Foreløbigt bliver quizzen en månedlig begivenhed, så næste gang er altså omkring første april.
Tak fordi i ville være med og dele min glæde over de sindrige og sirlige tegninger.

Ingen kommentarer: