tirsdag, september 26, 2006

"Huhej vilddyr her kommer gammelfar"

Så kom de frække og ikke mindst NaughTY GangStars Nik & Jay endeligt med et nyt album!

Og hvilket album! Bare titlerne på de kommende hits oser af attitude og svedige danstrin - hov nej vent, er der ikke noget galt...? De nærmere dufter af suppe, steg og is, Richard Ragnvald og Mormors kolonihave hus!

Titlerne er nogenlunde som følger:

  1. Alt Hvad Du Gør Mig Til
  2. Boing!
  3. Når Et Lys Slukkes
  4. I Love Ya
  5. Nu Er Det for Sent
  6. Fresh, Fri, Fly
  7. Årstiderne Skifter
  8. Op På Hesten
  9. Et Sidste Kys
  10. Gir Dig Mer
  11. Vidne Til Det Hele

"Når et lys slukkes", "Nu er det for sent" og "Årstiderne skifter", det lyder da langt mere af Giro 413 end fræk fræk rapmusik?!

Det er da udmærket at udvide sin målgruppe men nu må jeg altså bede om min himmelblå kan ungdommen nu til dags ikke engang foragre alderdommen!? Lad os få Shitkid eller Razz til at lære de to folkekære trobaduerer at kickflippe eller shitkidde for vildt.

Gad vide om vi som 80 årige vil sidde på plejehjemmet og nyde Nik & Jay på P4 classic og tale om de tider der var, og hvordan det er utroligt som årstiderne bliver ved med at skifte og om hvordan vi kæmpede os igennem den meterhøje sne allerede i august til Nik&Jay koncert... Det tror jeg vi vil - Bare Peter Belli for eksempel er en stor stjerne blandt de ældre og hans plader er trods alt blevet offentligt brændt af en biskop - det har Nik&Jay alligevel ikke præsteret.

Ingen kommentarer: