torsdag, januar 12, 2006

Dan 1 - Karsten 0!

Indsatsen i dagens badminton match var offentlig ydmygelse. Gæt hvem der vandt:



set 1: 9 - 11
set 2: 10 - 0(!)
set 3: 10 - 7
Match winner: DAN
Kowabunga!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tillykke med sejeren.

Jeg vil gerne udfordre dig til en match, godt nok mange mange år siden jeg har spillet. Tror min ketcher er i Silkeborg though.

Dan sagde ...

Bring it on!
vi plejer at spille i DGI hallen nede i byen, men det er faktisk røvdyrt. Men når modstanderen kryber ud af banen som idag, er det hver en krone værd!

Anonym sagde ...

Jeg er da også frisk på et slag en dag... dog opholder min ketcher sig vist også hjemme... Ellers er det bare at sætte fjerbolden i spil, Dan!

Anonym sagde ...

Jeg vil lige sige til mit forsvar at kampen var tættere end tallene antyder. Specielt runde 2 (10-0 ?? – hva fanden) var fyldt med tekniske lækkerier og rent grammofon spil fra min side, mens Dan blot spillede sikkert, ja nærmest konservativt kedeligt og ikke tænkte på det fremmødte publikum (som hujede som vilde bag os).
Som tallene også viser vandt jeg første sæt sikkert, også der med yderst fornemme slag taget ud af badminton bibelen, hvor selv det danske badminton es Peter Gade ville have nikket anerkendende.
Efter min spillemæssige (dog uden effektivitet, hvilket jeg stadig jamrer over) dominans i de to første sæt, var kræfterne sluppet op – havde jo forståeligt nok forventet at vinde kampen hurtigst muligt. Men sådan skulle det ikke være, 3. sæt blev tabt, pga. træthed og uforståelige dommerkendelser.

Noget som ikke bliver nævnt er at vi spillede en kamp efter nederlaget, hvilken jeg vandt stort. Igen med teknik og overblik i verdensklasse. Ikke bare spilmæssigt, men også menneskeligt, idet jeg nærmest var nød til at undskylde mit gode spil overfor Dan, som flere gange lå knust og udspillet på banen og jamrede det bedste han har lært.

Denne kommentar skal ikke ses som pjadder fra en dårlig taber med æren skudt i sænk. Men derimod som højhellige ord fra spillets mester.
- Dan jeg regner med en revanche, hvor jeg kan hive trofæet hjem hvor det hører til.