fredag, februar 03, 2006

PRAISE THE LORD!

Herre vis os vejen siger nogen. Tag vor hånd og led os gennem skyggernes dal siger andre. Hvis du er en af dem, eller kunne tænke dig at være det, eller kender nogen der kunne, så følg lyset gennem disse link og find vejen til åndelig vækkelse.

Gennem den vatikale pavelige residens overganspaven finder man linket til denne hjemmeside:

Her kan man som det mest naturlige i verden se bibelen illustreret, som det ville have set ud hvis vi alle var lavet af det hellige materiale LEGO. Jeg kan roligt og uden frygt for skærsilden sige at det ikke går stille for sig, og biblens actionmætttede historier portræteres fænomenalt.
Det er faktisk som at være der selv.

Afsnittet Genesis kan specielt anbefales fordi det indeholder alle de elementer der bør være i enhver hellig bog:

= nudity = sexual content = violence = cursing

Er det alt!? spørger du, men det er det bestemt ikke!

Glenn fra Familielovsang.dk kom Thebricktestament.com i forkøbet og lavede allerede for mange vintre siden, sin version af juletestamentet, der på ingen måde står tilbage fra den engelske version:

Englen Gabriel hilser Maria fra Gud
Alle sunde kristne bør mindst én gang årligt foretage pilgremsrejsen til det allerhelligste.
Hvis du allerede har taget det første skridt må du for egyptens syv plager ikke gå glip af lovsangene på www.familielovsang.dk som Glenn er tilknyttet. Hvis din kvote af prædikende lovsange er ved at være opbrugt, kan du nøjedes med at høre denne:
Hej Jesus (du er livets kilde).
Der smukt sammenfatter hovedessensen af cd'en. Intet passer så fint til lovsange som technorytmer og bassens dunken. Jo det er sandt hvad de siger, Jesus er den nye dille - Oldschool er IN.

Hvorfor er der ingen kristne der afbrænder LEGO-flag og boykotter Billundske produkter? Og hvad er det egentligt med kristne og LEGO?

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg må sige at jeg er en anelse skuffet over at du i forbindelse med superhelligt religionsdyrkelse ikke nævner Hej Jesus - The Movie hvis fundament er den fantastiske sang fra familielovsang.dk samt selvfølgelig hele biblen! Uden disse to mesterværker kunne den fantastiske episke fortælling om Jesu bedrifter aldrig være blevet til! Mel Gibson kan godt gå hjem og ligge sig, that's for sure!!!

Dan sagde ...

Jeg anser dette mesterværk for langt hævet over pøbelen og kun værdigt for de helligeste hellige. Punchlines'en er for sig selv udødelige:
"Uhh jeg kunne godt bruge en øl" - "HA! det kan Gud(ja det skal altd være med stort) ikke hjælpe dig med for han findes ikke!"
og
"Ha! se den bonderøv han har en høtyv med til fest"
jeg klukker stadig af velsignet grin.

Anonym sagde ...

hehehe, fandme en sjov film hvis jeg må være så fri :)